Mentaalivalmennus

Mitä mentaalivalmennus on?

Mentaalivalmennus tarkoittaa coaching-tyyppistä elämänhallintavalmennusta. Se on lyhyempi vaihtoehto varsinaiselle pidempikestoiselle psykoterapialle. Tavoitteet mentaalivalmennukselle määritellään yhdessä asiakkaan kanssa ja terapia suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden.

Elätkö kriisin keskellä?

Oletko joutunut kohtaamaan elämässäsi kriisin tai suuren muutoksen, joka hankaloittaa elämää? Tällainen voi olla avioero, sairastuminen, työttömyys, rikoksen uhriksi joutuminen, läheisen kuolema tai sairaus. Tiesitkö, että sinun ei tarvitse selviytyä kriisistä yksin? Kriisistä elämään ratkaisukeskeisesti-paketti  sopii sinulle.

Terapiassa keskitytään elämänhallintaan myllerryksen keskellä. Terapian tavoitteet luodaan alussa yhdessä asiakkaan kanssa. Terapiapaketti sisältää 8 tapaamista, aluksi tiiviimmin, loppua kohden harventuen.

Oletko tyytymätön elämääsi tai puuttuuko siltä suunta?

Oletko tyytymätön elämääsi tällä hetkellä? Toivotko elämääsi muutosta tai sinulla on jokin ongelma, johon haet ratkaisua? Elämän tienhaaran kartoitus-terapiapaketti auttaa sinua ongelmasi kanssa. Tapaamme yhteensä 5 kertaa, joiden aikana käymme läpi elämäntilannettasi ja mietimme, kuinka saisit aikaan kaipaamaasi muutosta. Tapaamme ensin 4 kertaa tiiviimmin ja parin kuukauden jälkeen viimeisellä tapaamisella tarkastelemme muutosta ja vahvistamme sitä. Tapaamisten välille voidaan laatia kotitehtäviä.

Haluatko toteuttaa unelmasi?

Onko sinulle unelma, jonka haluat toteuttaa? Mietitkö miten pääset tavoitteeseesi? Unelma todeksi-paketti auttaa sinua vahvistamaan tavoitetta ja luomaan suunnitelman sen toteuttamiseen. Paketti sisältää kolme tapaamista.